— Majoituksemme—

HUOM! Kolin Ryynänen on suljettuna 23.10.2022 alkaen remontin vuoksi emmekä ota toistaiseksi majoitusvarauksia remontin ajalle. Remonttiaikataulu on vielä joustava ja ilmoitamme majoituksen aukeamisesta talven aikana kotisivullamme ja facebookissa. 

Loistavana majoitusvaihtoehtona remontin ajan viihtyisät Kolin Aamurannan mökit, jotka varaat kätevästi majoitusten kotisivultamme: www.koliactive.com

AURORAHUT: Igluveneet Pielisen aalloilla

Igluvenemajoitukseen sisältyy pedatut lakanat ja pyyhkeet ja saunavuoro Satamaravintolan saunassa. Hutissa käytössä oma wifi ja kuumia juomia. Hutit sijaitsevat Pielisen vesillä ja talvikaudella jään päällä. Ainutlaatuinen kokemus!


VARAA MAJOITUKSESI TÄÄLTÄ:

KOLIN AAMURANTA: Modernia mökkeilyä huippusijainnilla!

Modernit ja hyvin varustellut lomamökit vain reilu kilometri kylältä ja Ryynäseltä. Valaistu latu vain parin sadan metrin päässä ja kansallispuiston polut aivan lähistöllä.

Neljä erillistä mökkiä ja Aamuniitty-paritalohuoneisto toivottavat sinut tervetulleeksi Pielisen rannalle! Varattavissa myös rantasauna ulkoporealtaalla. Mökkiläisten käytössä myös oma grillikota rannassa.


AITTAMAJOITUS: Aittamajoituksemme on poissa asiakaskäytöstä vuoden 2023.