— Aittamajoitus- B&B ja AuroraHut —

AITTAMAJOITUS: Aitassamme pääset nauttimaan vanhan ajan tunnelmasta keskellä Kolin kylää. 

Kuusi huonetta tarjoaa majoitustilat 2-6hlö huoneissa. Yhteisissä keittotiloissa on käytössä perusvälineet ruuanlaittoon ja eväät säilyvät jääkaapissa. Juoksevaa vettä ja viemäröintiä aitassa ei ole, joten pesutilat löytyvät päärakennuksen yhteydestä ja ovat yhteiskäytössä. 

Aittamme vieressä sijaitsee myös perinteinen puusauna, jonka lempeistä löylyistä pääsee vilvoittelemaan vaikkapa viereiseen puroon (talvella jäässä, ei avantomahdollisuutta). 

VARAA HUONE TÄSTÄ!

Huonehinnat aitassa vaihtelevat huonekoon mukaan alkaen 50€.

Lisäpalvelut:

Lakanapaketti 12€/hlö ja monipuolinen aamiainen ravintolassamme 14€/hlö (Aamiainen tarjolla sesonkiaikoina kesäkuu-elokuu, joululoma, talvilomaviikot ja pääsiäinen). 

Saunamaksu 10€/hlö, 15€/2 henkilöä, 20€/3-4 henkilöä +5€/tästä eteenpäin. Saunavuoro on yksi tunti. Ensimmäinen saunavuoro huolehtii lämmityksestä omatoimisesti ja muut ylläpitävät saunan tulta ja pitävät huolta, että lämminvesi riittää myös muille.

AURORAHUT: Järvimaisemissa Pielisen laineilla toukokuu-syyskuu

Igluvenemajoitukseen sisältyy pedatut lakanat ja pyyhkeet ja saunavuoro Satamaravintolan saunassa. Hutissa käytössä oma wifi ja kuumia juomia. Hutit sijaitsevat Pielisen vesillä 2km päässä Kolin Satamaravintolasta. Lisäksi voit varata aamiaisen nautittavaksi Kolin Ryynäsessä. Oma auto on suositeltava kulkuväline.

VARAA HUONE TÄSTÄ!

Parkkipaikkoja löytyy tien toiselta puolelta kirkon parkkipaikalta, omalla pihallamme muutama paikka. Ruokakaupan palvelut kivenheiton päässä, joten retkieväätkin ovat saatavilla läheltä.  

Aktiviteetteja ja välinevuokrausta tarjoaa Koli Active Oy. 

Yhteys vuokrausasioissa ma-pe toimistoaikoihin numeroon +358400857557. 

Iltaisin ja viikonloppuisin tai kun emme ehdi vastaamaan: laita viesti ja otamme yhteyttä heti kun pystymme. 

Milloin tahansa voitte laittaa myös meiliä: koliactivesales@gmail.com


— Onlinevaraus —

Varaa huoneesi verkkokaupastamme: Majoitus | Koli Active