— Majoituksemme—

HUOM! Kolin Ryynänen on suljettuna 23.10.2022 alkaen remontin vuoksi emmekä ota toistaiseksi majoitusvarauksia remontin ajalle. Remonttiaikataulu on vielä joustava ja ilmoitamme majoituksen aukeamisesta talven aikana kotisivullamme ja facebookissa. 

Loistavana majoitusvaihtoehtona remontin ajan viihtyisät Kolin Aamurannan mökit, jotka varaat kätevästi majoitusten kotisivultamme: www.koliactive.com

AURORAHUT: Igluveneet Pielisen aalloilla

Igluvenemajoitukseen sisältyy pedatut lakanat ja pyyhkeet ja saunavuoro Satamaravintolan saunassa. Hutissa käytössä oma wifi ja kuumia juomia. Hutit sijaitsevat Pielisen vesillä ja talvikaudella jään päällä. Ainutlaatuinen kokemus!


VARAA MAJOITUKSESI TÄÄLTÄ:

KOLIN AAMURANTA: Modernia mökkeilyä huippusijainnilla!

Modernit ja hyvin varustellut lomamökit vain reilu kilometri kylältä ja Ryynäseltä. Valaistu latu vain parin sadan metrin päässä ja kansallispuiston polut aivan lähistöllä.

Neljä erillistä mökkiä ja Aamuniitty-paritalohuoneisto toivottavat sinut tervetulleeksi Pielisen rannalle! Varattavissa myös rantasauna ulkoporealtaalla. Mökkiläisten käytössä myös oma grillikota rannassa.


AITTAMAJOITUS: Aitassamme pääset nauttimaan vanhan ajan tunnelmasta keskellä Kolin kylää. 

Kuusi huonetta tarjoaa majoitustilat 2-6hlö huoneissa. Yhteisissä keittotiloissa on käytössä perusvälineet ruuanlaittoon ja eväät säilyvät jääkaapissa. Juoksevaa vettä ja viemäröintiä aitassa ei ole, joten pesutilat löytyvät päärakennuksen yhteydestä ja ovat yhteiskäytössä. 

Aittamme vieressä sijaitsee myös perinteinen puusauna, jonka lempeistä löylyistä pääsee vilvoittelemaan vaikkapa viereiseen puroon (talvella jäässä, ei avantomahdollisuutta). 

Huonehinnat aitassa vaihtelevat huonekoon mukaan alkaen 50€.

Lisäpalvelut:

Lakanapaketti 12€/hlö ja monipuolinen aamiainen ravintolassamme 14€/hlö (Aamiainen tarjolla sesonkiaikoina kesäkuu-elokuu, joululoma, talvilomaviikot ja pääsiäinen). 

Saunamaksu 10€/hlö, 15€/2 henkilöä, 20€/3-4 henkilöä +5€/tästä eteenpäin. Saunavuoro on yksi tunti. Ensimmäinen saunavuoro huolehtii lämmityksestä omatoimisesti ja muut ylläpitävät saunan tulta ja pitävät huolta, että lämminvesi riittää myös muille.

Parkkipaikkoja löytyy tien toiselta puolelta kirkon parkkipaikalta, omalla pihallamme muutama paikka. Ruokakaupan palvelut kivenheiton päässä, joten retkieväätkin ovat saatavilla läheltä.