— Aittamajoitus- B&B ja AuroraHut —

AITTAMAJOITUS: Aitassamme pääset nauttimaan vanhan ajan tunnelmasta keskellä Kolin kylää. Kuusi huonetta tarjoaa majoitustilat 2-6hlö huoneissa. Yhteisissä keittotiloissa on käytössä perusvälineet ruuanlaittoon ja eväät säilyvät jääkaapissa. Juoksevaa vettä ja viemäröintiä aitassa ei ole, joten pesutilat löytyvät päärakennuksen yhteydestä ja ovat yhteiskäytössä. Aittamme vieressä sijaitsee myös perinteinen puusauna, jonka lempeistä löylyistä pääsee vilvoittelemaan vaikkapa viereiseen puroon. 

VARAA HUONE TÄSTÄ!

Huonehinnat aitassa vaihtelevat huonekoon mukaan alkaen 50€.

Lisäpalvelut:

Lakanapaketti 8€/hlö ja maittava aamiainen ravintolassamme 12€/hlö.

Saunamaksu 10€/hlö, 15€/2 henkilöä, 20€/3-4 henkilöä +5€/tästä eteenpäin. Saunavuoro on yksi tunti. Ensimmäinen saunavuoro huolehtii lämmityksestä omatoimisesti ja muut ylläpitävät saunan tulta ja pitävät huolta, että lämminvesi riittää myös muille.

AURORAHUT: Majoitukseen sisältyy pedatut lakanat ja pyyhkeet, aamiainen Kolin Ryynäsessä ja saunavuoro. Hutissa käytössä oma wifi, keittolevy ja kuumia juomia.

VARAA HUONE TÄSTÄ!

Aktiviteetteja ja välinevuokrausta tarjoaa Koli Active Oy. Yhteys vuokrausasioissa numeroon +358400857557 tai koliactivesales@gmail.com

Parkkipaikkoja löytyy ja ruokakaupan palvelut kivenheiton päässä, joten retkieväätkin ovat saatavilla läheltä. 

— Onlinevaraus —

Varaa huoneesi verkkokaupastamme: Majoitus | Koli Active